Planners Tele’Train PlanForce in de startblokkenDe kop is er af voor de trainees van Tele’Train PlanForce. Per 1 juli zit officeel het eerste deel van hun opleiding erop en gaan ze aan de slag als interim planner om hun opgedane kennis en vaardigheden in praktijk te brengen. Een spannend moment voor zowel de trainees als voor Tele’Train.

 

Deze week eindigt het introductietraject. Eén van de planners in spé, Kai Gerrits, kijkt met enthousiasme terug op deze eerste vier weken van zijn traineeship bij Tele’Train PlanForce. “We hebben in een korte tijd heel veel geleerd. De nadruk werd daarbij niet alleen gelegd op praktische zaken, maar we hebben ook uitgebreid gekeken naar hoe een organisatie in elkaar zit en waar je als planner allemaal mee te maken kunt krijgen en rekening mee moet houden. Bovendien zijn we een hecht team geworden. Met de trainees, maar ook met de andere planners en consultants van Tele’Train.” Een goede basis dus om aan de slag te gaan. Toch zorgt zo’n eerste opdracht ook wel voor wat lichte zenuwen. “We hebben allemaal ervaring in het contactcenter en sommige ook al op het gebied van planning, maar er wordt nu toch iets anders van je verwacht. Ik kijk er erg naar uit, maar ik vind het ook allemaal wel spannend”, aldus trainee Aimee van den Burg.

Ook Tele’Train kijkt met gezonde spanning uit naar de eerste praktijkervaringen van de trainees. Ron Apontoweil, directeur Tele’Train Software Solutions licht toe: “Het is niet voor het eerst dat er planners van Tele’Train aan de slag gaan bij onze opdrachtgevers, maar dat we trainees inzetten is wel een primeur. Ze zijn helemaal klaargestoomd voor het grote werk en onze opdrachtgevers werken graag mee aan de eerste praktijkervaringen. De trainees worden tijdens hun eerste opdrachten bijgestaan door een praktijkcoach en ik weet zeker dat we onze opdrachtgevers positief zullen verrassen!”

Meer weten over het traineeship van Tele’Train PlanForce? Of bent u op zoek naar een interim planner? Neem gerust vrijblijvend contact op via 020-470 46 58 of info@teletrain.nl